Kwaliteit & Maatwerk

Over ons2019-11-04T12:30:11+01:00

Over Mens & Maatwerk

Mens & Maatwerk is een in Rotterdam gevestigd servicebureau dat detacherings-, interim- en beveiligingsdiensten levert aan organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Mens & Maatwerk hanteert aantrekkelijke tarieven en maakt gebruik van ervaren professionals. Daarbij legt Mens & Maatwerk de nadruk op prijs, kwaliteit en maatwerk.

Zorgprofessionals

Mens & Maatwerk detacheert een breed scala aan professionals in de zorgsector, waaronder verzorgers, verplegers en individuele- dan wel groepsbegeleiders. Daarnaast levert Mens & Maatwerk interim-professionals aan zorgorganisaties.

Beveiligers

Met ons team van beveiligers kunnen we u een op maat gesneden pakket aanbieden, waarbij wij rekening houden met uw wensen en eisen. Onze beveiligers voldoen aan alle kwaliteitseisen die u van ons mag verwachten. Van aspirant beveiliger tot hoofdbeveiliger, al onze medewerkers leveren de kwaliteit die u van beveiliging mag verwachten. Onze medewerkers hebben maar een doel en dat is uw en onze veiligheid waarborgen. Daarnaast worden onze beveiligers extra getraind op klantvriendelijkheid. In onze tegenwoordige samenleving is participatie een belangrijk onderdeel en dit begint bij respect voor de ander. Onze beveiligers zijn ten alle tijden klantvriendelijk zonder hun doel uit het oog te verliezen, een veilige en klantvriendelijke werkomgeving voor u, uw medewerkers en het winkelend publiek.

Maatwerk voor werkgevers

Mens & Maatwerk denkt actief mee met klanten met een specifieke detacherings- of interimbehoefte. Daarbij spant Mens & Maatwerk zich in om waar nodig maatwerk te leveren. Mens & Maatwerk waakt over de kwaliteit van de tewerkgestelde werknemers en zoekt altijd naar de meest gunstige situatie voor de inlener, Mens & Maatwerk én de tewerkgestelde.

Verantwoord

Mens & Maatwerk hecht veel waarde aan de belangen van haar klanten, zonder daarbij haar bredere verantwoordelijkheid te veronachtzamen. Mens & Maatwerk streeft dan ook naar duurzame (werk)relaties met betrokkenen in haar werkveld.

Prijs, kwaliteit én maatwerk

Mens & Maatwerk hanteert aantrekkelijke tarieven in combinatie met een goede kwaliteit van haar dienstverlening. De prijsstelling van Mens & Maatwerk gaat gepaard met flexibiliteit, maatwerk en de inzet van ervaren, goed opgeleide zorg- en welzijnsprofessionals en beveiligers.

Heeft u vragen?

Hoe geef ik de gewerkte uren door?2018-03-26T19:25:57+02:00

Je gebruikt een werkbriefje, vult de gewerkte uren in en laat deze daarna door een daarvoor bevoegd persoon voor akkoord ondertekenen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig inleveren van het werkbriefje. Om je salaris tijdig te kunnen overmaken, dient het werkbriefje uiterlijk maandag vóór 08:30 uur door ons ontvangen te zijn. Wij dienen het witte (origineel) exemplaar te ontvangen. Het voor akkoord ondertekende werkbriefje mag ook per e-mail opgestuurd worden, mits het goed leesbaar is. Soms beschikken klanten over een eigen uren-registratiesysteem, in dat geval hoef je alleen maar te zorgen dat je tijdig in- en uitklokt. Onze klant zal ons in dat geval een overzicht van de gewerkte uren toezenden.

Als ik via Mens en Maatwerk ga werken, krijg ik dan een contract?2018-03-26T19:25:25+02:00

Wanneer je voor Mens en Maatwerk gaat werken, krijg je eerst een (uitzend-)arbeidsovereenkomst. Deze (uitzend-)arbeidsovereenkomst houdt in dat Mens en Maatwerk je werkgever wordt. Wij raden iedereen ook aan, alleen te gaan werken indien er een contract fysiek is ondertekend.

 

Als ik de uitzendbaan aanneem, is dan het bedrijf (inlener) of Mens en Maatwerk mijn werkgever?2018-03-26T19:24:40+02:00

Mens en Maatwerk wordt bij uitzenden of bij detachering je werkgever. Wij zorgen ook voor correcte uitbetaling van je loon etc. Na verloop van tijd bestaat de mogelijkheid om in dienst te treden bij de inlenende partij. Dit gebeurt uiteraard in nauw overleg tussen ons, het bedrijf en jou.

 

Zijn de banen bij Mens en Maatwerk alleen tijdelijke banen of kun je ook een vast dienstverband krijgen?2018-03-26T19:24:06+02:00

Je kunt, als je via Mens en Maatwerk werkt, ook kans maken op een vast dienstverband.

 

Welke banen vind ik bij Mens en Maatwerk?2018-03-26T19:23:33+02:00

Mens en Maatwerk is een uitzend- en detacheringsbureau. De Mens en Maatwerk banen zijn vooral afkomstig uit deze regio. Zo hebben we onder andere vacatures voor beveiligers, schoonmakers en zorg medewerkers (zie ook vacatures) Sommige vacatures halen niet eens de site of onze etalage, vandaar dat inschrijven altijd belangrijk blijft!

 

Wat moet ik meenemen voor een inschrijving?2018-03-26T19:22:29+02:00

Een recente CV, geldige legitimatie (paspoort of identiteitskaart, vreemdelingen document), eventuele diploma’s, certificaten.

 

Hoe gaat de verdere procedure na het inschrijven?2018-03-26T19:21:41+02:00

Na de inschrijving kun je op onze website kijken naar onze vacatureaanbod. Ook kun je de laatste vacatures ontvangen via de email als je je email-gegevens achterlaat. Het is mogelijk om via de website op een interessante vacature te reageren

Hoe schrijf ik me in bij Mens en Maatwerk , moet ik een afspraak maken?2018-03-26T19:20:30+02:00

Te allen tijde ben je van harte welkom bij Mens en Maatwerk. Onze gekwalificeerde medewerkers staan voor je klaar. Je hoeft géén afspraak te maken. Mens en Maatwerk ondersteunt je in deze zoektocht. Persoonlijk inschrijven heeft onze voorkeur, aangezien we dan een persoonlijke intake kunnen houden en dieper kunnen ingaan op je wensen.

 

Neem contact op

  Recente vacatures

  Contact Info

  Ludolf de Jonghstraat 41
  3043 JD Rotterdam

  Phone: 010 - 846 24 44

  VACATURES